C.P.J. Techniek

CPJ Techniek is in 1986 opgericht door Peter de Snaijer met een initiële focus op de productie van diverse machineonderdelen. Wat begon als een eenmansbedrijf heeft zich gedurende jaren uitgebouwd tot het huidige niveau.

Het bedrijf bevindt zich in Winkel, Noord-Holland. Gedurende de loop der jaren heeft CPJ Techniek een uitgebreide klantenkring opgebouwd die zich uitstrekt over diverse branches in heel Nederland.

Naast ons aanvankelijke specialisme in machineonderdelen hebben we onze expertise aangescherpt en kunnen we nu ook volledige installaties en machines realiseren. Deze evolutie heeft ons in staat gesteld om een nog breder scala aan oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

SMFR Fabrication & Repair

SMFR Fabrication & Repair (hierna SMFR genoemd) vond zijn oorsprong in 2011 op speciaal verzoek van Deep Drill en werd later een integraal onderdeel van het Drilling Service Center in Middenmeer. Vanaf de oprichting lag de kernfocus van het bedrijf op de vervaardiging en reparatie van diverse componenten binnen de olie- en gasindustrie. Deze specialisatie werd vervolgens uitgebreid naar de bredere boorindustrie, waarbij SMFR trots kon putten uit zijn API Q1- en ISO 9001-certificaten. Bovendien was het bedrijf gemachtigd om diverse schroefdraadconstructies te produceren volgens TPS-licenties.

In 2015 volgde de verhuizing van het bedrijf naar Winkel, waar het zich op hetzelfde terrein als CPJ Techniek vestigde. Echter, in 2022 werd er een strategische beslissing genomen om SMFR te integreren in CPJ Techniek en het bedrijf op te heffen. Deze samenvoeging was gebaseerd op het delen van kennis en expertise. Als resultaat hiervan hanteert CPJ Techniek nu dezelfde vooraanstaande normen die voorheen door SMFR werden gehanteerd.

De gecombineerde knowhow van SMFR en CPJ Techniek stelt ons in staat om de productie voort te zetten met een gevestigde reputatie en te voldoen aan dezelfde hoge standaarden die voorheen werden nagestreefd. Dit samensmelten van capaciteiten versterkt onze positie als vooraanstaande leverancier in de branche en biedt ons de mogelijkheid om een breder scala aan hoogwaardige diensten en producten aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Onze werkwijze
1
In overleg met u bespreken we het vraagstuk grondig en voeren we een diepgaande analyse uit om te bepalen wat de optimale oplossing kan zijn.
2
Wij brengen een offerte voor u uit, inclusief een principeschets die de voorgestelde oplossing visueel weergeeft. Deze schets benadrukt onze aanpak en toont hoe de voorgestelde oplossing aansluit bij uw specifieke behoeften en eisen.
3
Nadat de order is bevestigd, initiëren wij het engineeringproces en gaan we van start met u in overleg over het ontwerp. Dit stelt ons in staat om uw verwachtingen te waarborgen en dat het uiteindelijke resultaat aan uw technische en functionele vereisten voldoet.
4
We gaan vervolgens over tot de productie van de benodigde onderdelen en de nauwgezette montage van de machine/installatie. Ons toegewijde productieteam en onze technici zorgen voor een zorgvuldig proces om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen en een soepele integratie te garanderen.
5
Na de montage onderwerpen we de machine/installatie aan uitvoerige tests om de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid te verifiëren. Indien nodig voeren we verbeteringen door om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de gestelde eisen.
6
Met het voltooien van de testfase en het verzekeren van de gestelde eisen, zijn we klaar om de machine/installatie aan u uit te leveren.

Werken bij C.P.J techniek?

De kracht van kwalitatief personeel is onmiskenbaar. Indien jij beschikt over vakmanschap, intrinsieke motivatie en een sterk gevoel voor teamwerk, dan verwelkomen wij graag jouw interesse. De mogelijkheid om persoonlijk te ervaren waar een breed scala aan producten tot stand komt, bieden wij aan.

Binnen ons bedrijf strekt onze expertise zich niet alleen uit tot de productie van machineonderdelen, maar omvat ook de vervaardiging van complete machines. Indien dit perspectief aanspreekt, nodigen wij jou uit om jouw curriculum vitae en motivatie met ons te delen. Jouw inzending zal met de grootste zorg worden behandeld en wij zullen ons uiterste best doen om snel en adequaat te reageren.

Wij zijn ervan overtuigd dat talent en gedrevenheid de ruggengraat vormen van ons succes, en wij zien ernaar uit om potentiële teamleden te verwelkomen die een waardevolle bijdrage willen leveren aan ons dynamische en vooruitstrevende team. Jouw stap in de richting van onze onderneming kan een kans zijn om zowel persoonlijk als professioneel te groeien in een omgeving waar innovatie en samenwerking hoog in het vaandel staan.

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!