Stralen

In aanvulling op onze oppervlaktebehandelingen, waaronder het slijpen van onderdelen, bieden wij tevens gespecialiseerde oppervlaktebehandelingen aan, zoals stralen. Hierbij hebben wij de expertise om te stralen met glasparel (voor RVS) en grit (voor staal).

Het stralen van oppervlaktes dient diverse doeleinden, zoals het bereiken van de gewenste oppervlakteruwheid, het verbeteren van het esthetische uiterlijk en het grondig reinigen van het oppervlak. Binnen ons dienstenpakket vallen ook het stralen van RVS-connecties, waarbij wij streven naar het voorkomen van frictie tussen de RVS-onderdelen. Dit is met name van belang bij schroefdraadverbindingen. Het stralen van deze verbindingen heeft tot gevolg dat fijne RVS-deeltjes, die kunnen bijdragen aan frictie, van het schroefdraad worden verwijderd.

Wij voeren deze straalwerkzaamheden frequent uit, vooral in de context van productie voor de gas- en olie-industrie en de geothermiebranche. In deze veeleisende sectoren waar precisie en duurzaamheid cruciaal zijn, staan wij garant voor oppervlaktebehandelingen die aan de hoogste normen voldoen. Onze inzet is om oppervlakken te leveren die niet alleen aan uw technische specificaties voldoen, maar tevens de prestaties en levensduur van uw componenten verzekeren.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen stralen?”

Vraag een offerte aan

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van stralen.

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!