Lassen

Naast een gevarieerd aanbod aan verspaningsbewerkingen, bieden wij tevens in-house lasdiensten aan. Binnen ons spectrum vallen diverse lasmethodes, waaronder MIG/MAG, TIG en Elektrodelassen.

De superieure kwaliteit van ons laswerk wordt bereikt door de inzet van hoogwaardige lasapparatuur in samenspel met onze uitgebreide ervaring op dit vlak. Wij beheersen een diversiteit aan lasmethodes en kunnen verschillende soorten materialen lassen. Enkele veelvoorkomende materialen die wij succesvol lassen omvatten:

  • Staal (S325, S355 en C45)
  • Roestvrij staal (304 en 316)
  • Aluminium (6060, 6082 en 5083)

Het laswerk wat wij uitvoeren is vaak om een complete order te kunnen produceren. Meestal vormt dit de initiële fase van het productieproces, waarna verdere nabewerking plaatsvindt. Dit kan variëren van het creëren van complete constructies tot het bewerken van kleine onderdelen met afmetingen van slechts enkele millimeters.

Bovendien bieden wij de optie om enkel het laswerk uit te voeren, indien gewenst. Wij staan voor u klaar om aan uw specifieke vereisten te voldoen en u hoogwaardige lasoplossingen te bieden die bijdragen aan het succes van uw projecten.

Hardsolderen

Indien het betreffende materiaal niet geschikt is voor conventioneel lassen, bieden wij alternatief de mogelijkheid van hardsolderen. Binnen ons arsenaal beschikken wij over de benodigde gespecialiseerde apparatuur om deze techniek nauwkeurig te kunnen uitvoeren.

Interesse in lassen?

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw te lassen onderdelen. Neem dan contact met ons op.

Las voorbeelden

Hierbij een aantal voorbeelden van onderdelen die wij hebben gelast.

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!