Wij kunnen alles bouwen.

CPJ Techniek uw partner op het gebied van machinebouw. Naast onze bewezen expertise als producent van hoogwaardige machineonderdelen, hebben we ons verheven tot een toonaangevende speler in het ontwikkelen en realiseren van op maat gemaakte machines en installaties. Onze complete dienstverlening, vanaf de initiële engineeringfase tot aan de laatste montagehandelingen, wordt met de grootste zorg en vakmanschap uitgevoerd, alles onder één dak.

Wat ons onderscheidt is ons vermogen om te innoveren en te creëren binnen de complexe wereld van machinebouw. Elke machine die onze werkplaats verlaat, is uniek en volledig afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Door onze jarenlange ervaring en actieve betrokkenheid in diverse industrieën, hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Hierdoor zijn we vrijwel altijd in staat om oplossingen aan te dragen die voldoen aan zelfs de meest veeleisende vraagstukken. Hieronder gespecificeerd in diverse secties van de machinebouw:

 

Onze werkwijze
1
In overleg met u bespreken we het vraagstuk grondig en voeren we een diepgaande analyse uit om te bepalen wat de optimale oplossing kan zijn.
2
Wij brengen een offerte voor u uit, inclusief een principeschets die de voorgestelde oplossing visueel weergeeft. Deze schets benadrukt onze aanpak en toont hoe de voorgestelde oplossing aansluit bij uw specifieke behoeften en eisen.
3
Nadat de order is bevestigd, initiëren wij het engineeringproces en gaan we van start met u in overleg over het ontwerp. Dit stelt ons in staat om uw verwachtingen te waarborgen en dat het uiteindelijke resultaat aan uw technische en functionele vereisten voldoet.
4
We gaan vervolgens over tot de productie van de benodigde onderdelen en de nauwgezette montage van de machine/installatie. Ons toegewijde productieteam en onze technici zorgen voor een zorgvuldig proces om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen en een soepele integratie te garanderen.
5
Na de montage onderwerpen we de machine/installatie aan uitvoerige tests om de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid te verifiëren. Indien nodig voeren we verbeteringen door om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de gestelde eisen.
6
Met het voltooien van de testfase en het verzekeren van de gestelde eisen, zijn we klaar om de machine/installatie aan u uit te leveren.

Realisatie

Onze uitgebreide mogelijkheden omvatten een breed scala aan bewerkingen die van cruciaal belang zijn in de machinebouw. Van geavanceerde engineering tot nauwkeurige verspaning, waarbij zowel draai- als freesbewerkingen worden ingezet. Onze vaardigheden omvatten ook lassen, slijpen en de zorgvuldige assemblage van complexe systemen, waaronder hydraulische en pneumatische installaties. Bovendien verzorgen we de installatie ter plaatse, waarbij we streven naar een perfecte integratie in uw operationele omgeving.

Om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties, hebben we een langdurige samenwerking opgebouwd met een betrouwbare partner voor de besturingssystemen van onze machines. Dit stelt ons in staat om complete oplossingen te bieden die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook naadloos werken binnen uw operationele context.

Dit alles geeft als resultaat: “een goede machine voor een goede prijs.”

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!