Torquen

Binnen CPJ Techniek beschikken wij over een bucking unit, een waardevolle toevoeging aan onze technologische capaciteiten. Deze unit stelt ons in staat om diverse schroefdraden efficiënt in- en uit elkaar te draaien, waardoor wij een naadloze continuïteit kunnen bieden in onze dienstverlening. Het is belangrijk op te merken dat deze capaciteit voortkomt uit ons voormalige zusterbedrijf SMFR, dat nu niet meer actief is. Zij waren actief in diverse branches waarin deze bewerking een must is.

Onze bucking unit heeft een veelzijdige reikwijdte, waarbij wij schroefdraden kunnen torquen binnen een minimale diameter van 2-3/8″ en een indrukwekkende maximale diameter van 14-3/8″. Het is essentieel dat de minimale lengte van het werkstuk 750 mm bedraagt, zodat deze binnen het klembereik van de bucking unit valt. In situaties waar de afmetingen buiten de hierboven genoemde specificaties vallen, staan wij open voor overleg om alternatieve oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen.

Een belangrijk kenmerk van onze bucking unit is de implementatie van geavanceerde registratieapparatuur. Hierdoor kunnen de torquewaardes digitaal worden vastgelegd en per torquesessie worden geanalyseerd. Dit stelt ons in staat om gedetailleerde grafieken te genereren, wat bijdraagt aan onze nauwkeurigheid en het vermogen om consistent hoogwaardige resultaten te leveren.

Met onze robuuste technologische infrastructuur en de expertise van ons team, zijn wij in staat om aan uw meest veeleisende schroefdraadbevestigingsbehoeften te voldoen, waarbij precisie en kwaliteit voorop staan.

vastgelegd en per torquesessie worden geanalyseerd. Dit stelt ons in staat om gedetailleerde grafieken te genereren, wat bijdraagt aan onze nauwkeurigheid en het vermogen om consistent hoogwaardige resultaten te leveren.

Met onze robuuste technologische infrastructuur en de expertise van ons team, zijn wij in staat om aan uw meest veeleisende schroefdraadbevestigingsbehoeften te voldoen, waarbij precisie en kwaliteit voorop staan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen torquen?

Vraag een offerte aan

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van torquen.

Glasvezel- en carbonconnecties

Buiten onze gebruikelijke expertise in het behandelen van conventionele metalen connecties (zoals staal, RVS en duplex), beschikken wij ook over de capaciteit om glasvezel- en carbonconnecties te torquen. Het is van groot belang op te merken dat we bij deze specifieke materialen extra aandacht besteden aan het minimaliseren van oppervlakteschade. Dit bereiken we door de aanpassing van onze bekken binnen de bucking unit, wat ons in staat stelt om zorgvuldig om te gaan met deze bijzondere materialen.

Onze benadering is erop gericht om de integriteit en duurzaamheid van de connecties te waarborgen, ongeacht het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn. Door onze expertise in te zetten en onze bekken van de buckin unit op maat aan te passen, streven we ernaar om met precisie en zorg de gewenste koppelingen tot stand te brengen.

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!