CNC Draaien

CPJ Techniek excelleert niet alleen in het vakgebied van freestechnieken, maar is tevens een specialist op het gebied van CNC-draaibewerkingen met uiteenlopende materialen. Hierbij vormt het bereik in afmetingen, variërend van klein tot groot, geen enkel obstakel.

Onze capaciteit strekt zich uit over een diameterbereik dat uiteenloopt van enkele millimeters tot maar liefst 1800mm, en dit wordt gerealiseerd dankzij onze gevarieerde verzameling (CNC) draaibanken. Niet alleen zijn wij bedreven in het verwerken van grote diameters, maar evenzeer zijn wij vertrouwd met de behandeling van diverse lengtematen, waarbij de meeste dimensies voor ons binnen handbereik liggen.

Onze productieactiviteiten omvatten diverse sectoren, waaronder prominent de olie- en gasindustrie (uit het verleden van ons zusterbedrijf SMFR). Hierdoor zijn wij toegerust met de noodzakelijke faciliteiten om langere producten te kunnen draaien en boren, terwijl wij tevens bedreven zijn in de productie van precisieonderdelen voor fijnmechanische toepassingen, waarin juist de kleinste details van belang zijn.

Met onze toewijding, vakmanschap en een breed scala aan mogelijkheden, zijn wij in staat om aan de eisen van verschillende industrieën tegemoet te komen. Ongeacht de omvang of complexiteit van uw project, streven wij naar niets minder dan hoogwaardige resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.

Specialisme

CPJ Techniek heeft zich gespecialiseerd in het CNC-draaien van enkelstuks en kleine series met een focus op precisie en vakmanschap. Ons team van hooggekwalificeerde operators beschikt over een gedegen opleiding en bezit de vaardigheid om zelfstandig programmeerwerk aan de draaibank uit te voeren. In nauwe samenwerking streven wij er als team voortdurend naar om de meest geschikte oplossingen te vinden voor de bewerking van zelfs de meest complexe onderdelen.

Bovendien beschikken wij over aangedreven gereedschap op een van onze draaibanken, waardoor wij naast draaibewerkingen ook freesbewerkingen in dezelfde opspanning kunnen verrichten. Dit resulteert niet alleen in een efficiënter productieproces, maar draagt tevens bij aan een verbeterde plaatsnauwkeurigheid van het eindproduct. Naast onze freestoepassingen zijn wij eveneens bedreven in het bewerken van complexe vormen, zoals inwendige spline verbindingen, die wij met precisie op onze draaibank kunnen realiseren.

Met een sterke focus op expertise en het streven naar optimale oplossingen, zijn wij in staat om zelfs de meest uitdagende bewerkingsbehoeften aan te pakken. Onze inzet reikt verder dan enkel het draaien van werkstukken; wij staan garant voor hoogwaardige bewerkingen die bijdragen aan het succes van uw project.

Wat kunnen wij voor u draaien?

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van draaiwerk. Neem dan contact met ons op.

Draai voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van draaiwerkstukken die wij hebben geproduceerd.

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!