CNC Frezen

CPJ Techniek is een specialist op het gebied van het frezen van uiteenlopende onderdelen, vervaardigd uit diverse materialen. Onze deskundigheid strekt zich uit van minuscule componenten tot imposante constructies, waarbij we zowel 3-, 4- als 5-assig frezen toepassen om aan de vereisten te voldoen.

Onze faciliteit is uitgerust met een scala aan freesbanken, waarmee we een breed spectrum kunnen bestrijken, variërend van de minutieuze afmetingen van enkele millimeters tot volledige structuren. Het maximale werkstukformaat dat wij kunnen bewerken meet ongeveer 4500x2000x1000 (lengte x breedte x hoogte). De exacte mogelijkheden zijn afhankelijk van het specifieke product, de te bewerken onderdelen en of een eenstapsbewerking mogelijk is.

Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise leveren wij gefreesde producten van een uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit. Wij zetten onze diverse freesbanken strategisch in op basis van de benodigde kwaliteitsnormen en het gewenste formaat. Voor bijzonder precieze producten streven wij ernaar om zoveel mogelijk bewerkingen in één opspanning uit te voeren, om op die manier de gewenste toleranties te kunnen waarborgen.

Onze toewijding aan vakmanschap en geavanceerde kennis stelt ons in staat om aan de meest veeleisende freestoepassingen te voldoen en hoogwaardige resultaten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Frezen tijdens het draaien

Wij kunnen ook bij  één van onze draaibanken freesbewerkingen uitvoeren, door middel van aangedreven gereedschap. Dit houdt in dat er tijdens het draaien van een product ook in dezelfde opspanning gefreesd kan worden. Hierdoor kan er efficiënter geproduceerd worden en zitten de bewerkingen nauwkeuriger ten opzichte van elkaar.

Wilt u een onderdeel door ons laten frezen?

Vraag een offerte aan

Benieuwd of wij dit voor u kunnen doen. Neem dan contact met ons op. Zodat wij met u de verschillende mogelijkheden kunnen doornemen.

Frees voorbeelden

Hieronder zijn een aantal voorbeelden weergegeven van producten die wij hebben geproduceerd. Dit geeft een impressie van de afmetingen en materialen die wij kunnen frezen.

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!